LUNCHKONING

LUNCHKONING Heerlijk eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 298 beoordelingen
16 okt 2020 om 22:29 Super goed en op tijd zoals altijd !!!!
15 okt 2020 om 15:34 Gekregen wat ik besteld heb, binnen de aangekondigde tijd. Broodjes are amazing
14 okt 2020 om 15:06 Heerlijk!
11 okt 2020 om 14:46 2 heerlijke broodjes besteld bij de lunchkoning. Het is je geld echt waard! Super verse broodjes met heerlijke smaken. En een snellere levering dan gedacht.
11 okt 2020 om 13:52 Carpaccio salade vond ik persoonlijk karig voor 9 euro. Er zaten 3 blokjes kaas in.. rasp kapot ?! Het broodje brie was prima maar kan misschien beter verpakt worden zodat het beleg er niet naast ligt.
20 sep 2020 om 16:42 De carpaccio was nog volledig bevroren, zelfs na een halfuur wachten. Erg jammer.
20 sep 2020 om 15:30 Wij konden door de bezorging zelf onze broodjes opnieuw beleggen want alles lag ernaast.
27 aug 2020 om 17:01 Het was perfect. Heb alleen een vraag. Bij de bestelling zit een prijslijst en hierop is te zien dat een stokbrood pikante kip, €6,50 bedraagt. Alleen via de site, rekenen jullie 8€8,50. Waarin zit dit verschil van 2 euro ? Hoor t graag
23 aug 2020 om 14:48 Ik dacht dat als je broodjes bestel dat je verse producten mag verwachten. Had 2 broodjes carpaccio besteld. De sla die er op zat was bruin! Brood niet vers! En veelste veel dressing en de carpaccio waterig. Kortom een regelrechte aanfluiting!
15 aug 2020 om 22:09 Italiaanse bollen waren oud en taai. Horen knapperig te zijn. 1 regelrechte wanvertoning! Voel me bekocht. Heb er over gebeld. Ben benieuwd op een reactie/ terugkoppeling.
14 aug 2020 om 16:24 Ik ben erg teleurgesteld. De carpaccio was nog enigszins bevroren, en erg taai. Doordat het te koud was, was ook de sla slap. Het enige goed was de zalm en het brood. De rest ligt in de container. Vreemd eerder had ik goede ervaringen.
3 aug 2020 om 15:34 Normaal erg goed. Helaas zat er nu een stuk hard plastic in het broodje en waren ze niet helemaal goed afgebakken.